Malatya'da 4.3 Büyüklüğünde Deprem - F0ozigentmqspm / Elazığ sivrice merkezli 6.8 büyüklüğündeki depremden etkilenen malatya, bir kez daha sarsıldı.

Cuma günkü depremde 4 kişinin yaşamını . Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin saati 19.06 olarak açıklanırken derinliği 6.97 km . Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Deprem yerin 6.97 kilometre derinliğinde oldu. Malatya Puturge De 4 7 Buyuklugunde Korkutan Deprem Vali Den Ilk Aciklama Deprem Emlak Pencerem
Malatya Puturge De 4 7 Buyuklugunde Korkutan Deprem Vali Den Ilk Aciklama Deprem Emlak Pencerem from www.emlakpencerem.com
Afad'ın geçtiği son dakika bilgisine göre malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nin verilerine göre saat 16.25'te malatya doğanyol'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin saati 19.06 olarak açıklanırken derinliği 6.97 km . Deprem yerin 6.97 kilometre derinliğinde oldu. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem . Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Deprem yerin 6.97 kilometre derinliğinde oldu.

Afad'da yer alan habere göre malatya battalgazi'de 4.3 büyüklüğünde deprem oldu. Malatya'ya bağlı pütürge ilçesinde saat 20.22'de 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre derem 5.0 km yerin altında meydana geldi. Malatya deprem hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel malatya deprem haberlerine. Elazığ sivrice merkezli 6.8 büyüklüğündeki depremden etkilenen malatya, bir kez daha sarsıldı. Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem yerin 6.97 kilometre derinliğinde oldu. Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'ın geçtiği son dakika bilgisine göre malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin saati 19.06 olarak açıklanırken derinliği 6.97 km . Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) . Kandilli rasathanesi'nin verilerine göre saat 16.25'te malatya doğanyol'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Malatya'ya bağlı pütürge ilçesinde saat 20.22'de 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin saati 19.06 olarak açıklanırken derinliği 6.97 km . Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre derem 5.0 km yerin altında meydana geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad'da yer alan habere göre malatya battalgazi'de 4.3 büyüklüğünde deprem oldu.

Depremin saati 19.06 olarak açıklanırken derinliği 6.97 km . Anf Elazig Da 4 3 Buyuklugunde Deprem
Anf Elazig Da 4 3 Buyuklugunde Deprem from anfturkce.com
Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm. Kandilli rasathanesi'nin verilerine göre saat 16.25'te malatya doğanyol'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem yerin 6.97 kilometre derinliğinde oldu. Elazığ sivrice merkezli 6.8 büyüklüğündeki depremden etkilenen malatya, bir kez daha sarsıldı. Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Cuma günkü depremde 4 kişinin yaşamını . Malatya'ya bağlı pütürge ilçesinde saat 20.22'de 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) .

Kandilli rasathanesi'nin verilerine göre saat 16.25'te malatya doğanyol'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem. Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'ın geçtiği son dakika bilgisine göre malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) . Deprem yerin 6.97 kilometre derinliğinde oldu. Cuma günkü depremde 4 kişinin yaşamını . Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem . Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem yerin 6.97 kilometre derinliğinde oldu. Depremin saati 19.06 olarak açıklanırken derinliği 6.97 km . Malatya deprem hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel malatya deprem haberlerine. Elazığ sivrice merkezli 6.8 büyüklüğündeki depremden etkilenen malatya, bir kez daha sarsıldı.

Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem . Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem. Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'ya bağlı pütürge ilçesinde saat 20.22'de 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm.

Malatya'ya bağlı pütürge ilçesinde saat 20.22'de 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son Dakika I Malatya Da 4 3 Buyuklugunde Deprem Haberler Milliyet
Son Dakika I Malatya Da 4 3 Buyuklugunde Deprem Haberler Milliyet from i2.milimaj.com
Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) . Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem . Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre derem 5.0 km yerin altında meydana geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya'ya bağlı pütürge ilçesinde saat 20.22'de 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nin verilerine göre saat 16.25'te malatya doğanyol'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin saati 19.06 olarak açıklanırken derinliği 6.97 km . Afad'da yer alan habere göre malatya battalgazi'de 4.3 büyüklüğünde deprem oldu.

Afad'ın geçtiği son dakika bilgisine göre malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Afad'ın geçtiği son dakika bilgisine göre malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nin verilerine göre saat 16.25'te malatya doğanyol'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) . Elazığ sivrice merkezli 6.8 büyüklüğündeki depremden etkilenen malatya, bir kez daha sarsıldı. Malatya'ya bağlı pütürge ilçesinde saat 20.22'de 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya deprem hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel malatya deprem haberlerine. Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm. Deprem yerin 6.97 kilometre derinliğinde oldu. Depremin saati 19.06 olarak açıklanırken derinliği 6.97 km . Deprem yerin 6.97 kilometre derinliğinde oldu. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem .

Malatya'da 4.3 Büyüklüğünde Deprem - F0ozigentmqspm / Elazığ sivrice merkezli 6.8 büyüklüğündeki depremden etkilenen malatya, bir kez daha sarsıldı.. Depremin saati 19.06 olarak açıklanırken derinliği 6.97 km . Kandilli rasathanesi'nin verilerine göre saat 16.25'te malatya doğanyol'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya deprem hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel malatya deprem haberlerine. Afad'da yer alan habere göre malatya battalgazi'de 4.3 büyüklüğünde deprem oldu. Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm.

Deprem yerin 697 kilometre derinliğinde oldu malatya'da deprem. Deprem yerin 6.97 kilometre derinliğinde oldu.